Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης οδού

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης οδού

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης οδού

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας ότι, από τη Δευτέρα 13-11-2023 και μέχρι την Παρασκευή 17-11-23, στο πλαίσιο του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου (2021)», θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Κυπρίων Αγνοουμένων, από τη διασταύρωση του Αγίου Δημητρίου μέχρι και τη Διασταύρωση της Ανάστασης προς την Άνω Σύρο.
Ο δρόμος θα παραμείνει ανοικτός για τα Ι.Χ αυτοκίνητα και τα δίτροχα, με έκκληση προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τη σήμανση του εργοταξίου και τους φανούς κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/510-α’/10-11-2023 απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, απαγορεύεται  η χρήση της οδού από βαρέα οχήματα και λεωφορεία.
Προς αποφυγή ενδεχόμενης ταλαιπωρίας και για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, παρακαλούνται οι κάτοικοι να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές διαδρομές για να κινούνται.
Επιπλέον,  από τη Δευτέρα 13-11-2023 έως και το Σάββατο 18-11-2023, τα δρομολόγια της αστικής μεταφοράς της περιοχής του Βροντάδου θα εκτελούνται μέσω των παρακάτω οδών:
Λαλακιά – Ανάσταση – Λαλακιά – Ανδρέα Κάργα – Καποδιστρίου – Αγ.Γεώργιο – Νεάπολη – Πλατεία Ηρώων – Αγορά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

 Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου - Ερμούπολης