Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω λιτανείας Επιταφίων Μεγάλης Παρασκευής

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω λιτανείας Επιταφίων Μεγάλης Παρασκευής

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω λιτανείας Επιταφίων Μεγάλης Παρασκευής

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας ότι, λόγω της λιτανείας των Επιταφίων, τη Μεγάλη Παρασκευή 03 Μαΐου 2024, και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/553-α’/23-04-2024 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων και την υπ’ αριθμ. 10/2024 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου:

  • Τη Μ. Παρασκευή 03-05-2024 και από ώρα 21:00 μέχρι και το πέρας της λιτανείας, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη χερσαία ζώνη του λιμένα Ερμούπολης και συγκεκριμένα επί των οδών «Ακτής Στρατάρχου Παπάγου», «Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως, «Ακτής Πέτρου Ράλλη», από το ύψος του πρώην κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέχρι την πλατεία Κανάρη.
  • Απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων, τη Μ. Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:30 στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου και στις οδούς Αγ. Νικολάου, Λαδόπουλου, Μπαμπαγιώτου, Ηρακλέους, Βυζαντίου, Απόλλωνος, Κων. Καραμανλή, Πλατεία Μιαούλη (πέριξ), Λεωτσάκου, Μ. Μερκούρη, Γ. Γεννηματά, Ι. Σουρή, Καλομενοπούλου, Πλ. Τσιροπινά, (πέριξ), Ελ. Βενιζέλου, Ομήρου, Ηπείρου, Ευαγγελιστρίας, σε τμήμα της Στ. Πρωίου και συγκεκριμένα από το ύψος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου έως και τη διασταύρωση με την οδό Θεσσαλονίκης.
  • Ο χώρος της αφετηρίας (πιάτσα) των ταξί καθορίζεται προσωρινά για την ημέρα της Μ. Παρασκευής και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:30, στον χώρο στάσης – στάθμευσης στο βόρειο τμήμα του επιβατικού λιμένα Ερμούπολης (πρώην αφετηρία ΚΤΕΛ/ Kiss and Ride).

 Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου - Ερμούπολης