Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας ότι, ενόψει των καρναβαλικών εκδηλώσεων και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/537-α’/04-03-2024 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων:

  • Το Σάββατο 16-03-2024 και από ώρα 18:30 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:
  1. Σε τμήμα της οδού Εθνικής Αντίστασης και συγκεκριμένα από το ύψος του γηπέδου Άνω Σύρου μέχρι και την είσοδο της «Καμάρας» στην Άνω Σύρο.
  2. Σε τμήμα της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από την είσοδο της «Καμάρας» μέχρι την Απάνω Μεριά για απόσταση εκατό (100) μέτρων.
  • Την Κυριακή 17-03-2024 και από ώρα 15:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς: Ελ. Βενιζέλου, Α. & Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή, Αλ. Παναγούλη, Γ. Γεννηματά, Μ. Μερκούρη, και από ώρα 16:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων στις οδούς: Ι. Βαρδάκα, Χίου, Λεωτσάκου, Κ. Καραμανλή, έμπροσθεν Πλατείας Μιαούλη και Θεάτρου Απόλλων, Στ. Πρωίου έως τη διασταύρωση με την οδό Κέας, εκτός των οχημάτων που θα αφιχθούν και θα αποχωρήσουν με το πλοίο.
  • Απαγορεύεται η στάθμευση το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων στις οδούς: Κ/νου Καραμανλή, Λεωτσάκου, Χίου, Μ. Μερκούρη, Γ. Γεννηματά, Ε. Μπαρμπέτα και Γ. Γουλανδρή.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

 Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου - Ερμούπολης