Συμπληρωματικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συμπληρωματικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συμπληρωματικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε συνέχεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω των εργασιών επισκευής και συντήρησης του οδοστρώματος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 17:00 έως και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 06:00, και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/71-δ’ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι:

  • Η διέλευση των οχημάτων, κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιείται από τον Περιφερειακό δρόμο Δηλίου – Ερμουπόλεως και από την οδό Χίου, η οποία θα είναι μονόδρομος ώστε όσα αυτοκίνητα έρχονται από τη Δόξα, το Βροντάδο κλπ. προς την Πλατεία Μιαούλη να έχουν διέξοδο προς την οδό Σταματίου Πρωίου.
  • Για την απρόσκοπτη διέλευση και πρόσβαση των οχημάτων από την Ακτή Εθνικής Αντίστασης προς την Πλατεία Μιαούλη, θα είναι ανοιχτή η οδός Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη και είτε από την οδό Βικέλα είτε από τις οδούς Ευαγγελιστρίας, Καλομενοπούλου κλπ. θα μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.